Ny kompakt båtstereo med DSP

Publisert: 23.05.2019

APOLLO MS-RA670

FUSION innleder båtsesongen med den etterlengtede arvtageren til RA205: Apollo MS-RA670 heter nyvinningen som passer perfekt i utsparingen til forgjengeren og gir deg både DSP og bluetooth i en moderne innpakning!

Og det er flere enn båteiere som oppgraderer klassikeren RA205 som bør vurdere dette kvalitetsproduktet: RA670 er DAB-klar og med ProNav sitt utvalg FUSION DAB-antenner får du inn et rikholdig radiokanaltilbud ombord. Foretrekker du å strømme musikken din har du naturligvis bluetooth og Apple Airplay 2 tilgjengelig.  FUSION Link støtte muliggjør også integrasjon mot nyere kartplottere via NMEA2000 båtnettverk.

Først ute med DSP i båtradio

Digital Signal Processing (DSP) vil si at båtradioen tilpasser seg omgivelsene og hvilke FUSION høyttalere/forsterker som er tilkoblet. Her har produsenten gjort det enkelt for deg ved å lage en rekke forhåndsprogrammerte innstillinger tilpasset ulike oppsett og lyttemiljø. Med 280W 4 kanals klasse D forsterker og mulighet for inntil 3 lydsoner, er denne båtradioen rustet for store lydopplevelser i kombinasjon med FUSIONS rikholdige sortiment av maritime høyttalere og forsterkere. Ta kontakt med din FUSION-forhandler for råd om totalpakke i din båt og et godt tilbud.

Moderne design og enkel betjening

På denne modellen har man valgt knapper for enkel håndtering til sjøs, kombinert med en lyssterk fargeskjerm som kan dimmes ved nattseiling. Nye Apollo MS-RA670 har tidsriktig, stilrent design og vil du undersøke om radioen passer inn i din båt kan utsparingsmal og målskisser enkelt lastes ned fra nettsidene til ProNav. For båteiere som bytter ut en eldre bilradio ombord er det praktisk at RA670 kommer med DIN-brakett som tilbehør. Avslutningsvis tar vi med at optisk inngang (SPDIF), UPnP, AUX in og USB 2.0 åpner for en rekke tilkoblingsmuligheter på denne spilleren. Det er også verdt å nevne at denne båtradioen kan kontrolleres over wifi når den er tilkoblet en ekstern nettverksrouter eller RA770.

 

 

[ Gå til produktark for FUSION Apollo MS-RA670 ]

 

Gi båten din maritim kvalitetslyd – velg FUSION Apollo MS-RA670 med TruMarine-akkreditering.