Kategori: Aktuelt

Ny pris på A100

Ny pris på typegodkjent AIS

ProAIS A100 er et typegodkjent AIS klasse A system. Ny pris er nå 13.900,- eks.mva, nedsatt fra 17.500,- Da følger det med: Kontrollenhet/display med pilotplugg i front Koblingsboks GPS antenne (passiv 5v)…

Les mer
commander_600-350

Kampanjepris på ComNav Autopilot

ComNav Commander er en meget driftssikker autopilot som er svært enkel i bruk. Den leveres enten med sort/hvitt display eller med fargedisplay. Stor og god kursvelger og gode solide trykknapper.…

Les mer
aprilkampanje-kart

God påske med nye båtkart!

Vi feirer påsken med en kartkampanje i hele april. Husk at båtkart er ferskvare og at du også kan kjøpe oppdateringsbrikker til din gamle kartplotter. Ta kontakt med din forhandler for et godt karttilbud!

Les mer
lofotfishing17

LofotFishing 2017 er i gang

Idag åpner fiskerimessen LofotFishing 2017 i Kong Øystein Hall i Kabelvåg. Møt Petter og John Magne på stand for ProNav. De har med en rekke gode tilbud. Ta en kikk på autopiloten ComNav Commander og det store utvalget fra JRC!

Les mer
sjoenforalle2017

Sjøen for alle!

Nok en gang er det duket for den nasjonale båtmessen Sjøen for alle! som går av stabelen 22. – 26. mars på Lillestrøm. ProNav vil presentere nyheter fra Fusion lyd & underholdning, Zipwake helautomatisk trimkontroll og McMurdo sikkerhetsutstyr i hall D. Du finner oss på stand D04-14

Les mer
stereoactive2

StereoActive – vanntett båtstereo som flyter!

Med StereoActive lanserer Fusion en ny tilnærming til båtstereo: Medfølgende dekksfeste gir enkel men solid installasjon på dekk, og lar deg dessuten strømme favorittmusikk hvor som helst. Den er nemlig bærbar, vanntett og den flyter!

Les mer
dratilsjøs-forside-550-310

Dra til sjøs!

Årets første båtmesse Dra til sjøs! går av stabelen i Bergen 2.-5 februar, og vi gleder oss til å vise fram både Zipwake trimkontroll, Fusion lyd & underholdning og en rekke smart sikkerhetsprodukter fra McMurdo.

Les mer
prislister

Nye prislister

For 2017 lanserer vi en rekke nye prislister med spennende vareutvalg. Nytt av året er egne prislister for blant annet Zipwake trimkontroll og Fusion lyd og underholdning – gå til Prislister. Yrkesforhandlere kan kontakte ProNav for bruker og passord til online yrkesprisliste.

Les mer
AV750 med NMEA pris

FUSION fikk NMEA 2016 prisen for sin toppmodell

NMEA deler hvert år ut priser for beste maritime produkt i forskjellige kategorier. Multimedia Entertainment er ny kategori i 2016, og her stakk Fusion, meget fortjent, av med prisen for Product of Excellence. De fikk prisen for deres toppmodell AV750. Les mer om produktene her.

Les mer
450s_v_groupie

Zipwake lanserer v-formet interceptor

Høsten er opplagstid for båt, og opplagstid er uten tvil Zipwake-tid! Om du er båtinteressert har du sannsynligvis fått med deg suksessen Zipwake. Vi snakker neste generasjon helautomatiske og driftssikre trimplan for både fritid- og yrkesbåt. Nå lanserer den svenske produsenten nyheten V-series.

Les mer
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Mange lasteskip og fiskefartøy må sertifiseres før nyttår

Sjøfartsdirektoratet opplyser at det ikke blir lagt opp til utsettelser: Innen 1. januar 2017 må mange lasteskip fra 8 til 15 meter og fiskefartøy fra 8 til 10,67 meter være sertifisert før de settes i operasjon. ProNav kan gi råd og gode tilbud på totalpakker som innfrir forskriftene.

Les mer
båterisjøen

Båter i sjøen

En av årets siste båtmesser «Båter i sjøen» går av stabelen ved Aker brygge i Oslo 1.-4. september. Torgeir og Valentin fra ProNav stiller med eget telt på piren som vender mot seilbåthavna.

Les mer
platinum+2

Kampanje på Navionics 3D kart, Platinum+.

Kampanjepris: Navionics Platinum+ XL3 kart nå kr. 3.110 inkl. mva (veil. kr 4.110), Navionics Platinum+ XL kart nå kr. 2.110 inkl. mva. (veil. kr. 2.725) Gjelder kart på SD/Micro-SD brikker…

Les mer
ateam fusion

Gutta i A-Team monterer Fusion

Fusion lager lydanlegg for båt som kan styres fra din kartplotter. Våre ekspertbrukere i A-Team Trolling har valgt å montere den nye spilleren Fusion RA70N for å få godlyd i båten. Her kan du se bilder og lese hvordan det gikk

Les mer
handelensdag2016-v3

Handelens Dag i Kristiansand

Torsdag denne uken arrangeres den årvisse Handelens Dag i Kristiansand. Valentin fra ProNav blir å treffe hos Best Marin Navigare i Kristiansand hele dagen. Trenger du hjelp til plotterkjøp i båten eller har spørsmål om ditt eksisterende produkt fra Simrad, Lowrande eller B&G – vi hjelper deg.

Les mer
WS16-1 (1)

Sprutsikkert fra Scanstrut

ProNav er distributør av en rekke kvalitetsmerker. I en artikkelserie fremover setter vi fokus på en del av de spennende varemerkene og produktene som fortjener mer oppmerksomhet. Scanstrut og deres nye USB-lader for sjø…

Les mer
jama minimesse

Minimesse hos Jama i Stavanger

Den 22.-25 juni blir det minimesse hos Jama med mange gode tilbud. Fra ProNav deltar Marianne og Hanne som gir deg kyndig veiledning i produktene fra Simrad, Lowrance, B&G og Fusion.

Les mer
Overview_of_Trondheim_2008_03

NOR-FISHING 2016

ProNav kommer til NOR-FISHING i år også. Møt oss på stand G-704 for knallgode messetilbud og en maritim fagprat. – Alltid på bølgelengde.  

Les mer
kristiansand båtmesse

Kristiansand Båtmesse for 17. gang

Helga 28.-29. mai arrangeres Kristiansand båtmesse for 17. året på rad, og er blitt et kjærkomment innslag i starten på juni måned. Messa som arrangeres i gjestehavna ved Tresse får over 150 båter på vann og du finner båtelektronikk fra Simrad, Lowrance og B&G hos flere av utstillerne på land. Valentin fra ProNav blir å treffe med egen utstilling hos Maritronic under hele messen.

Les mer
Båtmessa Sandnessjøen

Båtmessa Sandnessjøen 12.-15. mai

-Årets vakreste, villeste og våteste eventyr på Helgeland! Slik omtaler arrangøren båtmessa i Sandnessjøen som går av stabelen 12.-15. mai. ProNav er selvfølgelig til stede og viser fram produkter fra Simrad og Lowrance i samarbeid med Bjørnvold og Nothuset.

Les mer
a-team trolling1

Gratulerer til A-Team trolling!

Vi vil gratulere A-Team trolling med sterkt 7. plass og beste norske båt i Trolling Master Bornholm. Trolling Master Bornholm er verdens største trollingkonkurranse etter laks og hadde i år…

Les mer
IMG_3265 Tavla ok

GMDSS A1 totalpakke

Påbudt typegodkjent utstyr i arbeidsbåter (både nybygg og oppgradering):
VHF, Navtex, GPS, 1+1 EPIRB, SART, 2x håndholdt GMDSS VHF

Les mer
bridge_rt

Taubåt-bro som inspirerer

JRC/Alphatron har alltid fokus på operatøren. Det kommer spesielt godt til syne på deres spesialiserte taubåtbro. Gjennom nøye studier av europeiske taubåt operatører kom konseptet AlphaBridge Tugboat.

Les mer
showroom

JRC & Alphatron showroom i Rotterdam

Siden juni 2015 har det ypperste av martim elektronikk hos JRC/Alphatron i Rotterdam vært utstilt i et framtidsrettet showroom. Dette har har gitt oss som distributør gode anledninger til å…

Les mer
alphabridge_5displays

JRC Multi Functional Display

JRC introduserer et nytt revolusjonerende og typegodkjent integrert navigasjonssystem Skreddersydd til deg hvor du som bruker kan velge om du vil ha en enkeltstående radar, ECDIS, Conning eller alle disse…

Les mer
100yr-1

JRC feirer 100-års jubileum

Tokyo, Japan 8. desember 2015 – Japan Radio Company (JRC) feirer 100-års jubileum. Et stolt øyeblikk for en maritim elektronikk produsent som har levert innovasjoner, kunnskap og tillit i et århundre. Vi i ProNav AS er stolt over å være deres norske distributør og gratulerer så mye med dagen.

Les mer