fbpx

Høstsalg på Zipwake!

Publisert: 07.10.2020

Opplagstid er Zipwake-tid! Ut oktober er det salg med 15% rabatt på helautomatisk trimkontroll for båt. Kontakt din ProNav-forhandler nå!

Hvorfor velge helautomatisk trimkontroll for din båt?

Zipwake er et helautomatisk trimkontrollsystem som gir deg full kontroll over din båt både på kjøreegenskaper og drivstofføkonomi. Gyrobasert, lynrask stabilisering ved hjelp av interceptorteknologi gir deg økt komfort og du slipper å bruke energi på å rette opp båten. Zipwake tar kontroll over både planingsterskel og sideveis stabilisering for deg (autopitch og -roll). Ønsker du imidlertid å ta kontroll har du alle muligheter til det i manuell modus.

Innebygde sensorer i vanntett kontrollpanel

Kontrollpanelet har både GPS, gyro og akselerometer innebygd, og dette muliggjør helautomatisk trimkontroll. Opplev forskjellen med et dynamisk interceptorteknologi på din båt!

  • For motorbåter 6-18 meter
  • Redusert drivstofforbruk
  • Forbedrede kjøreegenskaper
  • 5-10 ganger raskere en tradisjonell trimplan
  • Enkelt å installere
  • Svenskprodusert – nordisk kvalitet!

Gjør som Askeladden – velg moderne trimkontroll på din båt!

Med over tusen installasjoner i det norske marked kan vi love et robust og driftssikkert system med hurtigvirkende interceptorer og utmerket løftekraft-egenskaper. Monteres som standard på en rekke båter, herunder de flotte båtene fra kvalitetsleverandøren Askeladden. Kjøp gjennom ProNav-forhandler sikrer god support om du trenger service.