SG Marine

sg marineVi er din komplette leverandør av tjenester innen fritidsbåt, og installerer det meste av utstyr til alle typer båter. Med sertifiserte dataelektronikere og håndverkere har SGmarine over 70 års samlet erfaring fra båtbransjen, og har både store og små oppdragsgivere.

I 2017 styrket SGmarine sin kompetanse med 3 nye ansatte fra tidligere elektronikk spesialist Navy og Navytech, og kan nå levere alt innen maritim elektronikk til din båt.

SGmarine er lokalisert i Leangbukta i Asker.  Her har vi butikk og servicesenter med egen servicebrygge, mastekran, slipp og truck. Vi samarbeider med lokale seilbåtriggere og motorverksted. Kom innom for en hyggelig prat, eller bare for å kikke på det siste innen maritim elektronikk.

SGmarine har egne servicebiler som opererer i hele Oslofjordområdet. Vi utfører alt av montering og service ved vår brygge i Leangbukta eller så kommer vi til deg. Vi har også serviceverksted ved Svestad Marine Park, Fagerstrand. Her er det dypvannskai for større båter og støpeverkted for glassfiber og karbonfiber. Ved Svestad Marine Park er det også mulighet for vinteropplag av båter innendørs.

SGmarine AS samarbeider med flere norske og europeiske båtbyggere, og kan vise til gode referanser fra faste oppdragsgivere.

TA KONTAKT ENTEN DET GJELDER SERVICE, MONTERING ELLER KLARGJØRING TIL VÅREN

SG Marine
Leangbukta 31
1392 VETTRE

Segment: Fritid
Telefon: 924 29 164
E-post: kontakt@sgmarine.no
Nettsted: http://sgmarine.no/