Navigare Båt & Fritid AS - BestMarin

Best Marin Navigare (tidlgere Navigare Båt & Fritid AS) er en forretning for båtfolk og andre som har behov for utstyr til båtliv, fiske og annen aktivitet på og ved sjøen.

Vi har også godt utvalg i utstyr til seilbåten og et av landets beste utvalg i tauverk.

Historien

Navigare Båt & Fritid  AS sin historie går helt tilbake til omkring 1920, men da under navnet Sørlandets Motor & Maskin. Hans og Svein Jacobsen kjøpte firmaet i 1982. Firmaet var da lokalisert i Vestre Strandgt. 16. I 1987 flyttet forretningen til lokaler i Vestre strandgt. 19 og byttet samtidig til navnet Navigare Båt & Fritid. Firmaet har senere blitt til Navigare Båt & Fritid AS, og eies i dag av brødrene Tormod og Øystein Jacobsen.

I februar 2009 åpnet Navigare Båt & Fritid AS ny forretning i Reinhardtbygget (Elvegata 4) i Kristiansand. Forretingen er idag en av landets største båtutstyrsforretninger med alt du trenger av utstyr til båt og båtliv. Vi har også et stort vareutvalg innen fiskeutstyr. Høsten 2010 ble båtutstyrskjeden BestMarin etablert, og Navigare Båt & Fritid AS er i dag en av  18 forretninger knyttet til kjeden.

Navigare Båt & Fritid AS - BestMarin
Elvegaten 4
4608 Kristiansand S

Segment: Fritid
Telefon: 38 02 28 92
E-post: post@navigare.as
Nettsted: http://www.navigare.as