fbpx

En PLB er din livsforsikring!

Publisert: 22.01.2020

Personlig nødpeilesender

En personlig, lisensiert nødpeilesender (PLB) er en fantastisk livsforsikring for deg som ferdes i friluft enten det er til sjøs eller på fjellet.

Skulle det oppstå en nødsituasjon vil du kunne varsle din posisjon direkte til hovedredningssentralen via satelitt for rask assistanse. Du er med andre ord ikke avhengig av mobildekning, og i tillegg har dette produktet hele 6 års batterilevetid.

Våre PLB’er er vanntette og det anbefales at disse oppbevares lett tilgjengelig, helst på kroppen, om det skulle oppstå fall over bord eller andre uhell som begrenser ditt handlingsrom. Les mer om McMurdo FastFind 220 (sjø) og McMurdo FastFind Ranger (fjellfolk), og legg merke til at kjøp forutsetter innvilget søknad og årsavgift til NKOM. Egen lenke til NKOMs søknadsskjema finnes på produktarkene.

Ferdes du alene i naturen er en PLB fra McMurdo en god livsforsikring. Kontakt din nærmeste ProNav-forhandler og avtal pris og levering av ferdig programmert PLB hjem til din adresse. Husk at du må registrere personlige opplysninger til lisens selv via Altinn (se produktarket her på nettsiden).

Les mer om produktet her!