Båtmesse i Bergen med produktnyheter

Publisert: 29.01.2018

Plutselig er det båtsesong igjen! Kom til Sotra.

Dra til Sjøs i Bergen er Norges nest største innendørs båtmesse og arrangeres i Straume Idrettspark 1. til 4. februar 2018. Få med deg 8.000 kvm med alt det lekreste som kan flyte og maritim elektronikk som beriker båtlivet. Møt vår mann Valentin med gode messetilbud fra ProNav på plass 410.

Båtmessen kan by på alt fra seilbåter, cabincruisere, daycruisere, skjærgårdsjeeper, vannscootere og pilothusbåter. På denne messen vil vi fra ProNav ha fokus på maritim båtstereo fra Fusion, helautomatisk trimkontroll fra Zipwake og sikkerhetsutstyr fra McMurdo og em-trak.

Slå av en båtprat med Valentin – bli oppdatert!

Vi har med oss både produktnyheter og velkjente utstyr som er populært og godt etablert i mark

Ny brakett fra Zipwake gjør monteringen mer fleksibel.

edet. -Det kan være utfordrende å holde seg oppdatert på alle mulighetene ny elektronikk gir, og denne messen er derfor en fin anledning til å slå av en båtprat! sier Valentin Svelland. Han er vår mann på Dra til sjøs 2018 og blir å finne ved paviljongen til Askeladden. -Ingen spørsmål er dumme, tvert om, jeg opplever at båtfolk ofte har gode innspill til hvordan vi skal sikre at viktig informasjon blir formidlet på en folkelig måte!

Messetilbud 12-20%

Gode messetilbud er også et argument for å besøke standen til ProNav. Under messen kan du sikre deg rabatter på 12-20% på kvalitetsvarer fra anerkjente produsenter av maritim elektronikk, og er du i tvil får du med deg et godt tilbud hjem med vedståelsesfrist fram til fredag 9. februar. Varene leveres gjennom ønsket forhandler i region vest.

Åpningstider

Torsdag 13.00 – 20.00
Fredag 13.00 – 20.00
Lørdag 11.00 – 18.00
Søndag 11.00 – 18.00

 

Hjertelig velkommen til Straume Idrettspark for en hyggelig båtprat med oss i ProNav!