fbpx

Aktuelt

Mange hundre systemer er levert!

Vår bestselgende radar har blitt enda rimeligere og er nå en av markedets mest konkurransedyktige produkt. Få topp ytelse og kvalitet til en svært gunstig pris.

Les mer Publisert: 15.10.2020

Høstsalg på Zipwake!

Opplagstid er Zipwake-tid! Ut oktober er det salg med 15% rabatt på helautomatisk trimkontroll for båt. Kontakt din ProNav-forhandler nå!

Les mer Publisert: 07.10.2020

Oktobersalg på AIS fra em-trak

Ut oktober kjører vi høstsalg med 15% rabatt på em-trak B900 Series kompakte, prisgunstige og plasseringsvennlige klasse B AIS sender/mottakere. Med moderne design og rå kvalitet gir em-trak B900 Series økt trygghet i din båt!

Les mer Publisert: 01.10.2020

Trygg norgesferie med PLB!

15% rabatt på Ranger PLB!

Denne våren ble noe utenom det vanlige for oss alle. Koronapandemien betyr aktiv Norgesferie for flere, og McMurdo Ranger PLB har blitt et høyaktuelt produkt for deg som skal i norsk natur denne sommeren!

Les mer Publisert: 07.05.2020

Handle på nett?

Våre forhandlere legger til rette for en trygg og god butikkopplevelse, men om du vil handle våre merkevarer online har vi laget en oversikt over nettbutikker med ProNav-produkter for deg.

Les mer Publisert: 27.03.2020

Norgespremiere på nye Zipwake Series E

Svenske Zipwake som lager helautomatisk trimkontroll for båt er klar med nye Series E startpakker for større båter (50-100 fot). Vi forventer å være leveringsdyktige i april og har åpnet for bestillinger.

Les mer Publisert: 09.03.2020
Vis arkiv

 

UTVALGTE PRODUKTER

JRC JMA-3400

Den perfekte radaren for mindre fiske- og yrkesbåter.
[Se produktark]

JRC JHS-800S

Markedets eneste klasse-A VHF med touch brukergrensesnitt og uovertruffen lydkvalitet.
[Se produktark]

em-trak B900 Series

Ny serie kompakte, prisgunstige og plasseringsvennlige klasse B AIS sender/mottakere for både proff og fritid.
[Les mer]

ProNav V200

Kompakt GNSS kompass med rørfeste. Leveres både som NMEA2000 og NMEA0183 variant.
[Se produktark]

 

 

Viktig informasjon til våre forhandlere

Nyhetsbrev

Vi ber alle våre ProNav-forhandlere abonnere på våre nyhetsbrev for å motta varsler i prisendringer, kampanjer og nyttig informasjon for å tilby deres kunder best mulig oppfølging etter kjøp av våre produkter. Ta kontakt med oss hvis du ikke mottar våre nyhetsbrev som sendes ut 2-4 ganger pr måned i snitt.

Drift under Covid-19 pandemien

Hos ProNav i Egersund har vi gleden av god plass og eget kontorrom for hver ansatt.  For tiden jobber vi alle fra hovedkontoret, men med forsterket rengjøring av våre lokaler.  Besøk tar vi gjerne imot, men ber om at disse er avtalt på forhånd og at besøkende er villige til å erklære at de ikke har symptomer på covid-19 eller skulle vært i karantene. Vi følger anbefalingene fra helsemyndighetene og er forberedt på en situasjon hvor vi jobber hjemmefra.

Leverandører og samarbeidspartnere
Når det gjelder logistikk og flyten av varer opplever vi lite problemer, og vi prøver å unngå forsinkelser ved å følge opp våre leverandører og speditører. Vi ber om forståelse for at situasjonen raskt kan endre seg.

Reiser og arrangementer
Reisevirksomhet skal planlegges nøye og må godkjennes av ledergruppen.  Vi begrenser innenlandske reiser til kun det nødvendigste, og da ved å unngå fly og kollektiv transport. Reiser utenlands er inntil videre ikke tillatt.

Vi er godt utstyrt for gjennomføring av nettmøter og videokonferanser, og vi jobber for at kursvirksomheten for våre kunder kan starte igjen med slike hjelpemidler. Ved spørsmål, vennligst kontakt daglig leder Frode Bjørklund – frode@pronav.no .