fbpx

Aktuelt

Mange hundre systemer er levert!

Vår bestselgende radar har blitt enda rimeligere og er nå en av markedets mest konkurransedyktige produkt. Få topp ytelse og kvalitet til en svært gunstig pris.

Les mer Publisert: 15.10.2020

Handle på nett?

Våre forhandlere legger til rette for en trygg og god butikkopplevelse, men om du vil handle våre merkevarer online har vi laget en oversikt over nettbutikker med ProNav-produkter for deg.

Les mer Publisert: 27.03.2020

Zipwake Series E – ny serie for større båter

Svenske Zipwake som lager helautomatisk trimkontroll for båt er klar med nye Series E startpakker for større båter (50-100 fot). Vi forventer å være leveringsdyktige i april og har åpnet for bestillinger.

Les mer Publisert: 09.03.2020

Unik radar fra JRC – JMR-5400

JMR-5400 er en helt ny radarmodell fra JRC. Det er ikke bare designet som er nytt, men signalprosessoren er forbedret for å gi brukeren en enda bedre støyfiltrering, ekkodeteksjon og ikke minst en bedre ekkodiskriminering.

Les mer Publisert: 10.02.2020

En PLB er din livsforsikring!

Personlig nødpeilesender

En personlig, lisensiert nødpeilesender (PLB) er en fantastisk livsforsikring for deg som ferdes i friluft enten det er til sjøs eller på fjellet.

Les mer Publisert: 22.01.2020

Påbud om AIS ombord for leppefiskerne

I Fiskeridirektoratets forskrift om regulering av fisket etter leppefisk i  2020 fremgår det at fartøy som ikke er underlagt kravet til posisjonsrapportering eller er utstyrt med VMS, skal være utstyrt med AIS klasse A eller B. ProNav har flere gode løsninger for leppefiskerne.

Les mer Publisert: 08.01.2020
Vis arkiv

 

UTVALGTE PRODUKTER

JRC JMA-3400

Den perfekte radaren for mindre fiske- og yrkesbåter.
[Se produktark]

JRC JHS-800S

Markedets eneste klasse-A VHF med touch brukergrensesnitt og uovertruffen lydkvalitet.
[Se produktark]

em-trak B900 Series

Ny serie kompakte, prisgunstige og plasseringsvennlige klasse B AIS sender/mottakere for både proff og fritid.
[Les mer]

ProNav V200

Kompakt GNSS kompass med rørfeste. Leveres både som NMEA2000 og NMEA0183 variant.
[Se produktark]

 

 

Viktig informasjon til våre forhandlere

Nyhetsbrev

Vi ber alle våre ProNav-forhandlere abonnere på våre nyhetsbrev for å motta varsler i prisendringer, kampanjer og nyttig informasjon for å tilby deres kunder best mulig oppfølging etter kjøp av våre produkter. Ta kontakt med oss hvis du ikke mottar våre nyhetsbrev som sendes ut 2-4 ganger pr måned i snitt.

Drift under Covid-19 pandemien

Hos ProNav i Egersund har vi gleden av god plass og eget kontorrom for hver ansatt.  For tiden jobber vi alle fra hovedkontoret, men med forsterket rengjøring av våre lokaler.  Besøk tar vi gjerne imot, men ber om at disse er avtalt på forhånd og at besøkende er villige til å erklære at de ikke har symptomer på covid-19 eller skulle vært i karantene. Vi følger anbefalingene fra helsemyndighetene og er forberedt på en situasjon hvor vi jobber hjemmefra.

Leverandører og samarbeidspartnere
Når det gjelder logistikk og flyten av varer opplever vi lite problemer, og vi prøver å unngå forsinkelser ved å følge opp våre leverandører og speditører. Vi ber om forståelse for at situasjonen raskt kan endre seg.

Reiser og arrangementer
Reisevirksomhet skal planlegges nøye og må godkjennes av ledergruppen.  Vi begrenser innenlandske reiser til kun det nødvendigste, og da ved å unngå fly og kollektiv transport. Reiser utenlands er inntil videre ikke tillatt.

Vi er godt utstyrt for gjennomføring av nettmøter og videokonferanser, og vi jobber for at kursvirksomheten for våre kunder kan starte igjen med slike hjelpemidler. Ved spørsmål, vennligst kontakt daglig leder Frode Bjørklund – frode@pronav.no .