Aktuelt

Trygg norgesferie med PLB!

15% rabatt på Ranger PLB!

Denne våren ble noe utenom det vanlige for oss alle. Koronapandemien betyr aktiv Norgesferie for flere, og McMurdo Ranger PLB har blitt et høyaktuelt produkt for deg som skal i norsk natur denne sommeren!

Les mer Publisert: 07.05.2020

Handle på nett?

Våre forhandlere legger til rette for en trygg og god butikkopplevelse, men om du vil handle våre merkevarer online har vi laget en oversikt over nettbutikker med ProNav-produkter for deg.

Les mer Publisert: 27.03.2020

Se og bli sett på sjøen med em-trak B900 series

Ny og forbedret AIS!

Fra em-trak kommer nå en helt ny serie kompakte, prisgunstige og plasseringsvennlige klasse B AIS sender/mottakere for både proff og fritid. Med moderne design og rå kvalitet gir em-trak B900 Series økt trygghet i din båt!

Les mer Publisert: 23.03.2020

Norgespremiere på nye Zipwake Series E

Svenske Zipwake som lager helautomatisk trimkontroll for båt er klar med nye Series E startpakker for større båter (50-100 fot). Vi forventer å være leveringsdyktige i april og har åpnet for bestillinger.

Les mer Publisert: 09.03.2020

Påbud om AIS ombord for leppefiskerne

I Fiskeridirektoratets forskrift om regulering av fisket etter leppefisk i  2020 fremgår det at fartøy som ikke er underlagt kravet til posisjonsrapportering eller er utstyrt med VMS, skal være utstyrt med AIS klasse A eller B. ProNav har flere gode løsninger for leppefiskerne.

Les mer Publisert: 08.01.2020
Vis arkiv

 

UTVALGTE PRODUKTER

JRC JMA-3400

Den perfekte radaren for mindre fiske- og yrkesbåter.
[Se produktark]

JRC JHS-800S

Markedets eneste klasse-A VHF med touch brukergrensesnitt og uovertruffen lydkvalitet.
[Se produktark]

em-trak B900 Series

Ny serie kompakte, prisgunstige og plasseringsvennlige klasse B AIS sender/mottakere for både proff og fritid.
[Les mer]

ProNav V200

Kompakt GNSS kompass med rørfeste. Leveres både som NMEA2000 og NMEA0183 variant.
[Se produktark]

 

 

Viktig informasjon til våre forhandlere

Vi ber alle våre ProNav-forhandlere abonnere på våre nyhetsbrev for å motta varsler i prisendringer, kampanjer og nyttig informasjon for å tilby deres kunder best mulig oppfølging etter kjøp av våre produkter. Ta kontakt med oss hvis du ikke mottar våre nyhetsbrev som sendes ut 2-4 ganger pr måned i snitt.