Zipwake lanserer v-formet interceptor

Publisert: 21.10.2016

450s_v_groupie

Høsten er opplagstid for båt, og opplagstid er uten tvil Zipwake-tid! Om du er båtinteressert har du sannsynligvis fått med deg suksessen Zipwake? Vi snakker neste generasjon helautomatiske og driftssikre trimplan for både fritid- og yrkesbåt. Nå lanserer den svenske produsenten nyheten Series V.

Zipwake leveres i komplette startpakker med oversiktlig veiledning og mange båteiere velger å gjøre installasjonen selv. Samtidig har vi et meget kompetent forhandlernett som står klar til å hjelpe deg med montering om du ønsker det. Den nye V-serien fra Zipwake består av v-formede interceptorklosser (45 cm bredde) for plassering i senter av akterspeilet, perfekt mellom doble drev eller båter med flere utenbordsmotorer. De fire variantene i V-series håndterer skrogvinkel fra 11 til 24 grader og gjør dermed Zipwake aktuelt for enda flere båtfolk!

Råd om riktig installasjon for din båt

ProNav bistår med veiledning om riktig Zipwake-konfigurasjon for din båt men for at vi skal gjøre denne jobben trenger vi båtmodell og aller helst et bilde av akterspeilet – helst med dimensjoner – eksempelvis en tommestokk langs nedre kant. Med over 300 installasjoner i det norske marked har vi mange referanser men det er viktig å være obs på at den enkelte båt kan ha ettermontert givere, støttestag etc som kan legge føringer.