Seatronic AS

SeatronicMed fokus på kvalitet, sikkerhet og service har vi solgt båtutstyr siden 1982!

Vi har kunnskap og erfaring som kommer deg til gode når vi sammen finner utstyr tilpasset din båt og din lommebok. I en verden der hjulene ruller stadig raskere må vi også være i kontinuerlig utvikling. Godt lagerhold er en forutsetning for å kunne levere varene raskt og effektivt når du trenger dem. Utvalget vi presenterer er større enn noen gang tidligere.

Bilderesultat for seatronicFra å være en spesialbedrift innen båtelektronikk har også sikkerhetsprodukter og annet båtutstyr fått en sentral plass hos oss de senere årene. Bygget vårt rommer også en moderne servicestasjon for redningsflåter der vi har muligheten til å arbeide rasjonelt med flere flåter om gangen.

Ved å tilby etterspurte produkter med god kvalitet til gode priser har vi hatt en betydelig vekst de siste årene. Vår idé er at du som kunde bare møter medarbeidere som jobber med båtutstyr hele året. Butikken vår holder åpent til klokken 2100 hver torsdag hele året for å kunne ta imot deg som har litt reisetid – lørdager holder vi stengt.

 

Seatronic AS
Peer Gynts vei 140
1598 Moss

Segment: Fritid
Telefon: 69 25 09 60
E-post: leif@seatronic.no
Nettsted: http://www.seatronic.no